foto

Karl Spiehs

  • nar. 20.2.1931 (89 let)
    Ternitz, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Nečekané překvapení (TV film)
2009 Alle meine Lieben (TV film)
2005 Lauras Wunschzettel (TV film)
Zamilovaný kněz (TV film)
2004 Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
Návrat tanečního mistra (TV film)
2002 Der Bestseller - Mord auf italienisch (TV film)
2001 Der Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria (TV film)
Herzensfeinde (TV film)
1998 Fröhliche Chaoten (TV film)
Letzte Chance für Harry (TV film)
1995 Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften (TV film)
Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)
Mein Opa ist der Beste (TV film)
1993 Das Paradies am Ende der Berge (TV film)
Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
Mein Freund, der Lipizzaner (TV film)
1990 Žena jménem Harry
1989 Opravdoví muži nejedí gumové medvídky
1988 Něžní zmatkáři 2
Starke Zeiten
Vražedná modř
1987 Něžní zmatkáři
Žolík
1986 Bitte laßt die Blumen leben
Geld oder Leber!
Kunyonga - Mord in Afrika
Schokoladenschnüffler, Die
1985 Coconuts
Dva nosáči a video
Seitenstechen
1984 Dva nosáči tankují super
Ein irres Feeling
Her mit den kleinen Schweinchen
Maminko, jen žádnou paniku
1983 Dva supernosáči
Hon za sukněmi na Kilimandžáru
1982 Banánový Joe
Bláznivé dobrodružství v džungli
Dva nosáči a rádio
1981 Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein
Kalt wie Eis
1980 Die schönen Wilden von Ibiza
Tři Švédky v Hamburku
Zärtlich, aber frech wie Oskar
1979 Cola, láska, čokoláda
Graf Dracula in Oberbayern
Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo, Die
Sunnyboy und Sugarbaby
1978 Za letní noci
1977 Radostné odevzdání
Vanessa
1976 I ve smrti sami
Řecké fíky
1974 Žhavé Alpy
1973 Supi nad Aljaškou
1972 Blutiger Freitag
Immer Ärger mit Hochwürden
Kinderarzt Dr. Fröhlich
Křik černých vlků
1971 Die tollen Tanten schlagen zu
Nackte Gräfin, Die
Tante Trude aus Buxtehude
Wenn mein Schätzchen auf die Pauke haut
Wer zuletzt lacht, lacht am besten
1970 Musik, Musik - da wackelt die Penne
Wenn du bei mir bist
1969 Ehepaar sucht gleichgesinntes
Hilfe, ich liebe Zwillinge
Unser Doktor ist der Beste
1968 Engel der Sünde
Paradies der flotten Sünder
1967 Heißes Pflaster Köln
Heubodengeflüster
Mittsommernacht
Rasthaus der grausamen Puppen, Das
1966 Bel Ami 2000 oder Wie verführt man einen Playboy?
Das Geheimnis der gelben Mönche
Der Kongreß amüsiert sich
In Frankfurt sind die Nächte heiß
Máky jsou také květy
Největší případ komisaře Maigreta
Spie contro il mondo
1965 DM-Killer
Das Liebeskarussell
Liebesquelle, Die
Výstřely v tříčtvrtečním taktu
1964 Das hab' ich von Papa gelernt
Der letzte Ritt nach Santa Cruz
Die ganze Welt ist himmelblau
Happy-End am Wörthersee
Jetzt dreht die Welt sich nur um dich
Unsere tollen Tanten in der Südsee
1963 Ist Geraldine ein Engel?
Mit besten Empfehlungen
Sing, aber spiel nicht mit mir
Unsere tollen Nichten
1962 Tanze mit mir in den Morgen
1961 Unsere tollen Tanten

TV seriály

2014 Hotel snů (TV seriál)
Maroko (E20)
2013 Hotel snů (TV seriál)
Myanmar (E19)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
Vietnam (E17)
2011 Hotel snů (TV seriál)
Tobago (E16)
2010 Hotel snů (TV seriál)
Srí Lanka (E14)
Chiang Mai (E13)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
2008 Hotel snů (TV seriál)
Čína (E10)
Karibik (E09)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (E01)
Hotel snů (TV seriál)
Dubai (E08)
Jižní Afrika (E07)
2006 Hotel snů (TV seriál)
Indie (E06)
Seychely (E05)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
Bali (E03)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Pašák (TV seriál)
Vater gesucht (S02E02)
Alles für die Katz (S02E01)
2000 Pašák (TV seriál)
In bester Gesellschaft (S01E02)
Tote buchen keinen Urlaub (S01E01)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)

Dokumentární

2018 Herz sucht Herz (TV seriál)
2016 Roy Black. Eine Legende, unvergessen (TV film)
2015 Österreich: Oben und Unten (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky