foto

Claus Peter Hildenbrand

  • nar. 18.1.1964 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Dívka z džungle (TV film)
Sommerlicht (TV film)
V řece života (TV film)
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)
Láska přichází o Vánocích (TV film)
Nečekaná naděje (TV film)
2009 Alle Sehnsucht dieser Erde (TV film)
Domeček z karet (TV film)
2008 Afrika im Herzen (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
Insel des Lichts (TV film)
2007 Lékař z Wörthersee 2 (TV film)
2006 Milovat a zabít (TV film)
2002 Ein Liebhaber zu viel ist noch zu wenig (TV film)
Hochwürden wird Papa (TV film)
Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
2001 Ein Vater zum Verlieben (TV film)
1999 Zabijáci
1988 Schlaflose Nächte

TV seriály

2013 Hotel snů (TV seriál)
Myanmar (E19)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
Vietnam (E17)
2011 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
Hotel snů (TV seriál)
Maledivy (E15)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Rodinná záležitost (S11E09)
Vina a trest (S11E08)
Parťáci (S11E07)
2006 Hotel snů (TV seriál)
Indie (E06)
Seychely (E05)
2005 Fox a partneři (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Bali (E03)
Pašák (TV seriál)
Špinavý kšeft (S05E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Hrdinské dny (S09E03)
Tvrdý business (S09E02)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Extrém (S08E11)
Zhrzená láska (S08E10)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Přeložení za trest (S01E03)
Láska a smrt (S01E02)
Pašák (TV seriál)
Mord im Zoo (S04E02)
Engel: Retter der Senioren (S04E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Zrada (S06E09)
2002 Pašák (TV seriál)
S.O.S. Maria (S03E02)
Eine Frage der Ehre (S03E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Dokonalá vražda (S06E13)
Modré období (S06E12)
Výpadek paměti (S06E07)
další epizody (4)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt z motoru (S05E11)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1994 Alles Glück dieser Erde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky