foto

Jonas Lovis Kemmler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kommissarin Lucas - Das Verhör (TV film)
2005 Der Ranger (TV film)
Hotel snů: Mexiko (TV film)
Jak ulovit milionáře (TV film)
Tatort - Ohne Beweise (TV film)
2002 Gameboy

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace