foto

Rick Jacobson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Bitch Slap
2008 Bad Guys
1998 Bold Affair, A
Neviditelný útočník
1997 Akční komando
1996 Noční lovec
Pohnutky srdce
Vycvičen zabíjet
1995 Krvavá pěst VI
Podezřelý vynález (TV film)
1994 Lví drápy
Terminal Voyage
The Unborn II
1993 Dračí oheň
Krvavá pomsta
1992 Černý pás

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
The Mettle of Man (S03E10)
Judgement Day (S03E09)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Druhý příchod (S02E10)
Zase doma (S02E09)
Doma (S02E01)
další epizody (4)
2014 Dominion (TV seriál)
Broken Places (S01E03)
Godspeed (S01E02)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Libertus (S02E05)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Milost (E02)
2010 Spartakus (TV seriál)
Křehké vztahy (S01E06)
Sacramentum Gladiátorům (S01E02)
Rudý had (S01E01)
2002 She Spies (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Prsten (S06E08)
Pekelná propast (S06E06)
Mateřství (S05E22)
další epizody (4)
1999 Xena (TV seriál)
Nazpět v lahvi (S05E07)
Zvířecí přitažlivost (S05E04)
Následnictví (S05E03)
další epizody (4)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Zamčení a svázaní (S04E07)
Dobrý den (S04E05)
Oběť. Část druhá (S03E22)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Špinavý půltucet (S03E03)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Bitch Slap

TV seriály

2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Doma (S02E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Bitch Slap

TV seriály

2018 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
The Mettle of Man (S03E10)
Judgement Day (S03E09)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bitch Slap
1993 Dračí oheň
Krvavá pomsta

TV seriály

2000 Xena (TV seriál)
Mateřství (S05E22)

Dokumentární

2010 Behind Bitch Slap: Building a Better B-Movie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace