foto

Simon Cellan Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 On Expenses (TV film)
2007 The Trial of Tony Blair (TV film)
2006 Puč (TV film)
2005 Královnina sestra (TV film)
2004 Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy (TV film)
2003 Eroica (TV film)
2002 Začalo to v kuchyni
2000 Hlasy v hlavě
Storm Damage (TV film)
1996 Zdá se, že... (TV film)
1995 The Big One (TV film)

TV seriály

2019 Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Hráči (TV seriál)
There's No Place Like Home, Baby (S04E09)
No Small Talk (S04E06)
The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (S01E10)
2016 Shooter (TV seriál)
Point of Impact (S01E01)
Hráči (TV seriál)
Vyčkávání (S02E08)
Líná sobota (S02E06)
Většina chlapů (S02E05)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 9 (S01E09)
Hráči (TV seriál)
Manipulace (S01E08)
Konce (S01E07)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA WWJD? (S01E08)
AKA Top Shelf Perverts (S01E07)
Power (TV seriál)
Consequences (S02E01)
2014 Klondike (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
The Understudy (S01E10)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Město divů (TV seriál)
Nepřátele si drž u těla (S02E07)
Ve víru změn (S02E05)
2012 Město divů (TV seriál)
Sebevražedná blondýna (S01E05)
Smíření (S01E04)
2011 Borgiové (TV seriál)
Lucrezia se vdává (S01E04)
Maur (S01E03)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Na jméně nezáleží (S02E08)
Promiň, ale kdo je Yosi? (S02E06)
Prachy, moc, soukromá škola (S02E03)
Treme (TV seriál)
Na sestupu (S02E03)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Smaragdové město (S01E10)
Treme (TV seriál)
Vykuř si... se mnou dýmku míru (S01E07)
2009 Paradox (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 2 (S01E07)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 1 (S01E06)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Streetwise (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace