foto

Lita Soriano

  • nar. 1929
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 23.3.2004
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1956 Una mujer diferente
1952 Muerte en las calles, La

TV seriály

2001 Yago, syn džungle (TV seriál)
1998 Alas, poder y pasión (TV seriál)
Divoký anděl (TV seriál)
1996 Alén, luz de luna (TV seriál)
1995 Montaña rusa, otra vuelta (TV seriál)
1993 Celeste, siempre Celeste (TV seriál)
1992 Oro y el barro, El (TV seriál)
Soy Gina (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Cosecharás tu siembra (TV seriál)
Manuela (TV seriál)
1989 Extraña dama, La (TV seriál)
1988 Ella contra mí (TV seriál)
Sin marido (TV seriál)
1987 Como la hiedra (TV seriál)
1980 Trampa para un soñador (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky