foto

Sylvia Eisenberger

  • nar. 1942
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Nevěsta na útěku (TV film)
2009 Bis an die Grenze (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
2003 Brüder II (TV film)
2002 Therapie und Praxis (TV film)
1996 Und morgen fängt das Leben an (TV film)
1988 Trostgasse 7 - eine Kindheit in Wien 1934-1938 (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1976 Chci žít
1969 Der Kampf um den Reigen (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Hoppe, hoppe, Reiter (TV film)
1968 Weekend (divadelní záznam)
1967 Nur kein Cello (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Erbschaftsangelegenheiten (TV seriál)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2011 Schlawiner (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky