foto

Lucy Faust

  • nar. New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bayou Tales
2018 Mladí zabijáci
Out of Blue
2017 68 Kill
Mudbound
The Revival
2016 Boj za svobodu
Půlnoční dítě
Strange Weather
2014 God's Not Dead
2013 2 zbraně
Dokaž to! Lovec žen
Nádherné bytosti
2008 The Yellow Handkerchief
Váleční ptáci (TV film)

TV seriály

2018 Preacher (TV seriál)
Hilter (S03E07)
Les Enfants du Sang (S03E06)
The Coffin (S03E05)
2017 Drápy (TV seriál)
Teatro (S01E08)
2016 Underground (TV seriál)
The Macon 7 (S01E01)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
The Dark Side (E09)
Zoo (TV seriál)
Tlupa (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ztracené dítě (S01E20)
2014 Salem (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E12)
Cat and Mouse (S01E11)
The House of Pain (S01E10)
další epizody (5)
American Horror Story (TV seriál)
Večírek smrti (S04E09)
Monstra mezi námi (S04E01)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Čaroděvky (S03E01)
2010 Treme (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace