foto

Manfred Tauchen

  • nar. 16.7.1947 (72 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Inspektor Trautmann - Doživotně (TV film)
1997 Ballermann 6
1992 Watzmann ruft, Der (TV film)
1985 Didi a pomsta vyděděnců
1983 Die grosse DÖF Show (koncert)
1982 Fausses notes (TV film)
M.O. Music Show (TV film)

TV seriály

2000 Alles Atze (TV seriál)
Trautmann (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Watzmann Live (video kompilace)
1983 Die grosse DÖF Show (koncert)

Hudební videoklipy

1982 Maschine brennt (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1968 Spotlight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky