foto

Frank Wulff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Nägel mit Köppen (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Amigo (TV film)
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
Underdogs
2006 Tatort - Mann über Bord (TV film)
2004 Käthchens Traum (TV film)
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2003 Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2002 Dream Dream Dream (TV film)
2001 Oh du Liebezeit (TV film)
Rette deine Haut (TV film)
2000 Kanak Attack
Kein Weg zurück (TV film)
Tatort - Passion (TV film)
1999 Velká věc (TV film)
1998 Fette Welt
1996 Landgang für Ringo (TV film)
1995 Bunte Hunde
1992 Schattenboxer

TV seriály

2010 Nachtschicht (TV seriál)
Das tote Mädchen (E08)
2009 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
Blutige Stadt (E06)
2008 Nachtschicht (TV seriál)
Ich habe Angst (E05)
2006 Nachtschicht (TV seriál)
Der Ausbruch (E04)
2005 Nachtschicht (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E03)
2004 Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Amok! (E01)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Herr Pilipenko und sein U-Boot
1997 Die Salzmänner von Tibet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky