foto

Reinhold Hoffmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Timber - Lovec pokladů
2015 Francisco, El Jesuita (TV film)
2014 Altar
2013 Der Ruf der Pferde (TV film)
Step Dogs
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
2007 Die Handwerker Gottes
2006 Finger weg vom schwarzen Mann (studentský film)
2005 Der Ruf der Berge (TV film)
2004 Der Strick
Heimspiel
2003 Nitschewo
2000 Náhradnice (TV film)
Ty mě potřebuješ (TV film)
Únos v Riu (TV film)

TV seriály

2017 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tomorrow (S04E08)
Wake (S04E07)
Sons (S04E06)
další epizody (8)
2016 Slasher (TV seriál)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Water (S03E10)
Gone (S03E09)
Fall (S03E08)
další epizody (10)
Pod prikritie (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (12)
2015 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Bridges (S02E10)
Orphans (S02E09)
Babylon (S02E08)
další epizody (10)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Partners (S01E01)
2012 Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
2011 Schmidt & Schmitt - Wir ermitteln in jedem Fall (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
Die Tigerentenbande (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
2003 K 11 - Kommissare im Einsatz (TV seriál)
Lenssen & spol. (TV seriál)
2000 Pašák (TV seriál)
Tote buchen keinen Urlaub (S01E01)

Dokumentární

2004 D!ve
1986 Unter 4 Augen (TV film)

TV pořady

1996 Tigerenten Club (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky