foto

Felix Poplawsky

  • nar. 18.6.1979 (40 let)
    Königs Wusterhausen, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Die Wolf-Gäng
2019 Aus Haut und Knochen (TV film)
You Ling Fei Che
2018 Die Inselärztin - Das Geheimnis (TV film)
Die Inselärztin - Die Entscheidung (TV film)
Pomoc, zmenšil jsem rodiče
2015 Ich bin dann mal weg
Mord in bester Gesellschaft - Die Täuschung (TV film)
Mord in bester Gesellschaft – Bitteres Erbe (TV film)
Rosa: Svatba v Africe (TV film)
2013 Hanni & Nanni 3
2012 Hanni & Nanni 2
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
2010 Hermann
2007 15 minut pravdy
2006 Der Fleischführerschein
Vassko - Irgendwo im Nirgendwo (studentský film)
2003 Der feine Unterschied (studentský film)

TV seriály

2018 Sankt Maik (TV seriál)
2017 Magda macht das schon! (TV seriál)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
2014 Rozmarné jaro (TV seriál)
Divoké srdce Afriky (E06)
Druhá šance (E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Akta Stiller (S19E03)
Mladé a výbušné (S19E02)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kontrolor (S15E03)
Poslední den (S15E02)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2008 Fest der Alten (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky