foto

Sebastian Haßler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 WÄHRENDDESSEN 5
2015 Neobyčejné léto Elly Plummhoff
2014 Rendezvous (studentský film)
2012 Zu dir?

TV seriály

2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Weihnachtswunder (E23)
Sand unter den Füßen (E22)
Lieb mich, wenn du kannst (E20)
další epizody (4)
2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Čas na zázraky (E17)
Čas na upřímnost (E15)

Dokumentární

2015 Keas: New Zealand's Witty Daredevils (TV film)
1987 Universum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky