foto

Daniel Bambas

  • nar. 31.3.1980 (38 let)
    Uherské Hradiště, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amadeus (divadelní záznam)
2017 Cahuenga
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
2012 Královská aféra
2011 Marie Stuartovna (divadelní záznam)
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2008 Chvíle pravdy (divadelní záznam)
Svatba na bitevním poli
2004 Bolero

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
2009 Škola pro život (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace