foto

Ruth Wohlschlegel

  • nar. 4.12.1955 (64 let)
    Gengenbach, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Das Geteilte Glück (TV film)
2005 V cizí kůži
2004 Ein Baby für dich (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
1999 Mutterblut
1998 Das vergessene Leben (TV film)
Hledání Jantarové komnaty
1995 Tatort - Bienzle und der Mord im Park (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
1993 Morlock - König Midas (TV film)
1982 Der Mann auf der Mauer

TV seriály

2020 Rozmarné jaro (TV seriál)
Liebe hinter geschlossenen Vorhängen (E26)
Genieße jeden Augenblick (E24)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Rache der Ostseeschnäpel (S17E04)
2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Na konci léta (E18)
Čas na upřímnost (E15)
2016 Rozmarné jaro (TV seriál)
Dávné vzpomínky (E11)
Osudový omyl (E10)
2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nečekaná láska (E09)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Slavnost slunovratu (E03)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbes Urlaub (E03)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1981 Laurents, Die (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1983 Macht der Gefühle, Die
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky