foto

Swetlana Skorochodowa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Francouzka
1992 Lenz (TV film)
1991 Heute sterben immer nur die anderen
Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
1990 Pause für Wanzka (TV film)
1989 Výstup na Chimborazo
1988 Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Traum vom Elch, Der

TV seriály

1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace