foto

Heinz Laggies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 V kruhu (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein leeres Haus (TV film)
1983 Pianke (TV film)
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Darf ich Petruschka zu dir sagen?
Wie wär's mit uns beiden?
1979 Addio, piccola mia
Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
1977 Ernst Schneller (TV film)
1976 Unser stiller Mann (TV film)
1975 Aus meiner Kindheit
Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
Das unsichtbare Visier - Depot im Skagerrak (TV film)
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Lota ve Výmaru
1973 Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort - Vaterschaft anerkannt (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Statečný Osceola
1970 He Du!
Im Spannungsfeld
Weil ich dich liebe
1969 Jungfer, Sie gefällt mir
Krupp und Krause (TV film)
1968 Hejtman Florián
Zlato v Black Hills
1966 Spur der Steine
1965 Propuštěn na záruku
1964 Das Lied vom Trompeter
1961 Na bludné cestě
1957 Tinko
Čarodějky ze Salemu
1956 Thomas Müntzer
1954 Leuchtfeuer
Silnější než noc
Záhadný vrak

TV seriály

1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky