foto

Ulrich Müller

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Lenz (TV film)
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort - Im Regen tanzen (TV film)
1989 Testamente (divadelní záznam)
1988 Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
Stunde der Wahrheit (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
1974 Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)

TV seriály

1995 A.S. (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace