foto

Walter Renneisen

  • nar. 3.3.1940 (81 let)
    Mainz, Hessen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Es war feucht, dunkel und roch nach Holz
2007 15 minut pravdy
2006 Schneckenhaus, Das (TV film)
2004 Fliege hat Angst (TV film)
2002 Abendstimmung (studentský film)
Ein Brudermord
2000 Natascha (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1996 Tresko (TV film)
1993 Rivalové v lásce (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1991 Linda
1984 Don Carlos (TV film)
1981 Regentropfen
Und ab geht die Post (TV film)
1980 Kaiserhofstraße 12 (TV film)
1978 Skyline (TV film)
Vorhang auf, wir spielen Mord (TV film)
1971 Der Job (studentský film)
1970 Das Mädchen meiner Träume

TV seriály

2010 Místo činu (TV seriál)
Am Ende des Tages (S41E20)
2002 Místo činu (TV seriál)
Bienzle und der süße Tod (S33E16)
1999 Místo činu (TV seriál)
Bienzle und die blinde Wut (S30E25)
Der Heckenschütze (S30E03)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Soví hrad (S28E04)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Vražedná noc (S26E06)
Eine mörderische Rolle (S26E03)
1994 Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1990 Unternehmen Jocotobi (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kopflos (S20E01)
1987 Wallenstein (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Místo činu (TV seriál)
Der Zeuge (S11E04)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1978 Wallenstein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Flieder für Jaczek (S08E03)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Minik - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky