foto

Walter Renneisen

  • nar. 3.3.1940 (79 let)
    Mainz, Hessen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Es war feucht, dunkel und roch nach Holz
2010 Tatort - Am Ende des Tages (TV film)
2007 15 minut pravdy
2006 Schneckenhaus, Das (TV film)
2004 Fliege hat Angst (TV film)
2002 Abendstimmung (studentský film)
Ein Brudermord
Tatort - Bienzle und der süße Tod (TV film)
2000 Natascha (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
Tatort - Der Heckenschütze (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1997 Místo činu: Frankfurt - Soví hrad (TV film)
1996 Tresko (TV film)
1995 Místo činu: Frankfurt - Vražedná noc (TV film)
Tatort - Eine mörderische Rolle (TV film)
1993 Rivalové v lásce (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1991 Linda
1989 Tatort - Kopflos (TV film)
1984 Don Carlos (TV film)
1981 Regentropfen
Und ab geht die Post (TV film)
1980 Kaiserhofstraße 12 (TV film)
Tatort - Der Zeuge (TV film)
1978 Skyline (TV film)
Vorhang auf, wir spielen Mord (TV film)
1977 Tatort - Flieder für Jaczek (TV film)
1971 Der Job (studentský film)
1970 Das Mädchen meiner Träume

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1990 Unternehmen Jocotobi (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Wallenstein (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1978 Wallenstein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace