foto

John Howard Davies

  • nar. 9.3.1939
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.8.2011 (72 let)
    Blewbury, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 The Last of the Haussmans (divadelní záznam)
1997 Bean 2: Vzrušující kousky pana Beana (video kompilace)
1994 Bean 7: Poslední žerty pana Beana (video kompilace)
1990 Bean 1: Úžasná dobrodružství pana Beana (video kompilace)
1984 Kim (TV film)
1970 Danton (TV film)

TV seriály

1996 The Vicar of Dibley (TV seriál)
The Easter Bunny (S01E07)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
1991 Hope It Rains (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Prokletí pana Beana (E03)
Návrat pana Beana (E02)
Pan Bean (E01)
No Job for a Lady (TV seriál)
1989 Labours of Erica, The (TV seriál)
1988 Andy Capp (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Ženatý muž (TV seriál)
1977 Other One, The (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Němci (S01E06)
Banket (S01E05)
Inspekce (S01E04)
další epizody (5)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Man's Crisis of Identity in the Latter Half of the 20th Century (S01E05)
Owl-Stretching Time (S01E04)
How to Recognise Different Types of Trees from Quite a Long Way Away (S01E03)
další epizody (5)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1948 Oliver Twist

Dokumentární

2005 Fawlty Towers Revisited (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

1991 Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean jde do města (E04)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Prokletí pana Beana (E03)
Návrat pana Beana (E02)
Pan Bean (E01)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Němci (S01E06)
Banket (S01E05)
Inspekce (S01E04)
další epizody (6)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Owl-Stretching Time (S01E04)
How to Recognise Different Types of Trees from Quite a Long Way Away (S01E03)
Sex and Violence (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace