foto

Irina Kurbanova

  • nar. 7.10.1995 (24 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gipsy Queen
2018 Limbo
2013 Neue Adresse Paradies (TV film)
Wer liebt, lässt los (TV film)
2012 Time Flies
Wie Du küsst (studentský film)
2011 Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
2003 Weihnachtsmann über Bord! (TV film)

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spielverderber (S14E15)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Ein Haus voller Töchter (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Time Flies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky