foto

Uwe Kossmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Der vierte Mann (TV film)
2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
2014 Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten (TV film)
2013 Der Bulle und das Landei: Ich sehe was, was du nicht siehst und das ist ... tot (TV film)
2011 Der Bulle und das Landei - Babyblues (TV film)
2010 Polda a vesničanka (TV film)
2007 Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
2006 Geheimnis von St. Ambrose, Das (TV film)
2005 Blackout Journey
1999 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV film)
1998 Hledání Jantarové komnaty
Männer vom K3 - Tödliches Spiel, Die (TV film)

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Geschwister (S19E12)
2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Otec, matka, dítě (S03E32) - původní scénář
Spi sladce (S03E28) - původní scénář
Den zúčtování (S03E22) - původní scénář
další epizody (4)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Auge des Gesetzes (S19E14)
Der Rattenfänger (S19E09)
Ranya (S18E20)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Chinesische Licht (S18E13)
Die Intrige (S18E12)
Gefährliches Vorbild (S18E03)
další epizody (4)
2017 You Are Wanted (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das genetische Limit (S17E04)
Der letzte Fall (S17E01)
Aus der Deckung (S16E20)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kein Platz für Moral (S16E15)
Toter Mann (S15E13)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
Hajos letzter Fall (S11E04)
další epizody (6)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Dva muži zákona (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Hand Gottes (S10E06)
Terminal A (2) (S10E02)
Terminal A (1) (S10E01)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wettlauf mit dem Tod (S09E17)
Blutsbande (S09E16)
Der kalte Tod (S09E15)
další epizody (4)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stadt Land Mord! (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky