foto

Günther Ress

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1992 Männer vom K3 - Ein ganz alltäglicher Fall, Die (TV film)
1991 Himmelsschlüssel
1988 Männer vom K3 - Familienfehde, Die (TV film)
1986 Listopadová koťata
1985 Místo činu - Osudná nejistota (TV film)

TV seriály

1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky