foto

Wolfgang Storch

  • nar. 7.5.1935 (85 let)
    Dresden, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Heimatgeschichten - Familienbande (TV film)
1993 Mord danach, Ein (TV film)
1990 Tatort - Lauf eines Todes (TV film)
1988 Thieves in the Night (TV film)
1987 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
1986 Die zwei Gesichter des Januar
1985 Místo činu - Osudná nejistota (TV film)
1983 Reifenwechsel (TV film)
1981 Flucht aus London (TV film)
Tatort - Slalom (TV film)
1979 Bellas Tod (TV film)
1978 Das Doppelleben des Wilfried E. (TV film)
1976 Frauensiedlung (TV film)

TV seriály

1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
Star Maidens (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Delta (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1988 Thieves in the Night (TV film)
1986 Die zwei Gesichter des Januar
1983 Reifenwechsel (TV film)
1981 Flucht aus London (TV film)
Tatort - Slalom (TV film)
1980 Eingriffe (TV film)
1978 Das Doppelleben des Wilfried E. (TV film)
1976 Frauensiedlung (TV film)

TV seriály

1994 Ärzte (TV seriál)
1984 Millionen-Coup, Der (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1984 Millionen-Coup, Der (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky