foto

Lothar E. Stickelbrucks

  • nar. 4.10.1943 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Crossroads Revelation
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Ein Paradies für Pferde (TV film)
2004 Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
The Love I Stole
2003 Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
2002 Charlotte Link - Das Haus der Schwestern (TV film)
Die Rosenkrieger (TV film)
Ein Sack voll Geld (TV film)
Křišťálová princezna (TV film)
2001 Der Club der grünen Witwen (TV film)
Ein Geschenk der Liebe (TV film)
Ein Stück vom Glück (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Rozvod s překážkami (TV film)
2000 Vor Sonnenuntergang (TV film)
1999 Atemlose Liebe (TV film)
Einzelner Mord, Ein
Schwarzes Blut (TV film)
1998 Sommergewitter (TV film)
1997 Konec manželství (TV film)
Und plötzlich war alles anders (TV film)
1996 Männer vom K3 - Tomskys letzte Reise, Die (TV film)
1993 Die Elefantenbraut (TV film)
Die Ratte
Männer vom K3 - Made in Hongkong, Die (TV film)
Tatort - Amoklauf (TV film)
1992 Die Tigerin
Einer zahlt immer (TV film)
Kein pflegeleichter Fall (TV film)
Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
Místo činu - Stoeverův případ (TV film)
Samba Syndrom
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
Rothenbaumchaussee (TV film)
Zockerexpreß
1989 Ein Verhexter Sommer (TV film)
Secret of the Ice Cave, The
1987 Ossegg oder Die Wahrheit über Hänsel und Gretel
1986 Geheimnis in Cornwall (TV film)
Preis der Feigheit (TV film)
Tatort - Tödliche Blende (TV film)
1985 Die Spur der anderen (TV film)
Grenzenloses Himmelblau (TV film)
Pep im Hotel (TV film)
Schwarzer Lohn und weiße Weste
1984 Annas Mutter
1983 Der Kleine
Die Spider Murphy Gang
Mondkräcker (TV film)
1982 Die Jäger
Marmor, Stein und Eisen bricht
Schwarz-Rot-Gold - Kaltes Fleisch (TV film)
1981 Bäume ausreißen (TV film)
1980 Also es war so... (TV film)
Ausgerechnet Bananen
1979 Der Durchdreher
Mužové v kožených kalhotách
1978 Protokoll eines Verdachts (TV film)
1977 C'est la vie, Rose
Maladolescenza
1976 Ketten (TV film)
1975 Konzert, Das (TV film)
Teenagerliebe (TV film)
Zweite Frühling, Der
1974 Paul (TV film)
Wachtmeister Rahn
1973 Jodeln is ka Sünd
Sylvie (TV film)
1972 Die Autozentauren (TV film)
Harlis
1971 Haytabo

TV seriály

2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrtící aféra (S05E01)
1998 Siska (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Priwalov'schen Millionen, Die (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)
1977 Der Tod des Fischers Marc Leblanc

Herecká filmografie

Filmy

1977 C'est la vie, Rose

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace