foto

Hans Kraemmer

  • nar. 24.10.1934 (85 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tam, kde začíná štěstí (TV film)
1997 Bernauerin, Die (TV film)
1993 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1991 (TV film)
Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
1986 Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
1984 Försterbuben, Die (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
1982 Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
1980 Der Gute (TV film)
Match (TV film)
1979 Gesundheit (TV film)
Kassbach - Ein Porträt
Kottan ermittelt - Drohbriefe (TV film)
Santa Lucia (TV film)
1978 Jagdgast, Der (TV film)
Kottan ermittelt - Nachttankstelle (TV film)
Kottan ermittelt - Wien Mitte (TV film)
1977 Arabella
Tatort - Der vergessene Mord (TV film)
1976 Chci žít
1975 Gelbe Nachtigall, Die
Zigeunerbaron, Der
1974 Schöne Helena, Die
1972 Elisabeth Kaiserin von Österreich (TV film)
1971 Procryl für Rosenbach (TV film)
1964 Fliegende Holländer, Der
1962 Valnocha, der Koch (TV film)

TV seriály

1996 Die Nachbarn (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Vom Glück verfolgt (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
Okay S.I.R. (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky