foto

Franz Gary

  • nar. 1932
    Linz, Oberösterreich, Rakousko
  • zem. 2003

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1991 (TV film)
Der Showmaster (TV film)
1992 Widerspenstige Viktoria (TV film)
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
1982 Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
1981 Aufsteiger, Der (TV film)
Den Tüchtigen gehört die Welt
Mond is nur a nackerte Kugel, Der
Tarabas (TV film)
1980 Kottan ermittelt - Räuber und Gendarm (TV film)
1978 Mann im Schilf, Der
1976 Die Hebamme (TV film)
1971 Ubu (divadelní záznam)
Ubu enchaîné (TV film)
1970 Der Satyr aus der Vorstadt (TV film)
Die Barrikade (TV film)
1969 Stellenangebote weiblich
Zeitvertreib (divadelní záznam)
1968 Was Ihr wollt (TV film)
1967 Ein Riß im Eis (TV film)
1964 Thomas More (TV film)

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Lebenslinien (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1980 Merlin (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky