foto

John C. Vennema

  • nar. 24.8.1948 (71 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2015 Dívka z románu
2007 Love Comes Lately
2005 Producenti
2003 Marci X
2001 Lepší společnost
1996 Vyšší zájem
1995 Polibek smrti
Rváčův deník
Sabrina
Smrtonosná past 3
1994 Robot in the Family
1991 Separate But Equal (TV film)
1990 Podezření
1988 Arthur 2: S ledem
1985 Key Exchange

TV seriály

2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 48 (S04E09)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Město téměř příčetné (S04E16)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace