foto

Brad Lee Wind

  • nar. 10.4.1968 (51 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dámský klub
2017 Shot
2016 Backstabbed (TV film)
2015 Mi America
Obchod s nevinností
2012 Destination Fame
2009 Empire State (TV film)
The Mercy Man
2008 Hrdost a sláva
2007 Americký gangster
Love Comes Lately
Sexina: Popstar P.I.
2006 Creating Karma
2004 Jailbait

TV seriály

2016 The Catch (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Being Frank (S11E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Šaráda (S13E20)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
2014 Hand of God (TV seriál)
Llama Cop (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
2012 Stevie TV (TV seriál)
The Soul Man (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Primetime: What Would You Do? (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Satisfaction (S03E07)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2011 Kruťárny (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky