foto

Leander Suleiman

  • nar. 17.12.1982 (37 let)
    Orlando, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Krásný únik
Let There Be Light
2016 Zabít Reagana (TV film)
2014 Hear No Evil
Island of Witches
2012 To Write Love on Her Arms
2010 Fine Mess, A (TV film)
2009 Contract Killers
Posvátné území
2007 Love Comes Lately
2004 Out on Parole

TV seriály

2020 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dynoman and the Volt (E03)
2018 Nenasytná (TV seriál)
Důležité rozhodnutí (S01E08)
Valor (TV seriál)
Costs of War (E13)
Paní ministryně (TV seriál)
Eyjafjallajökull (S05E06)
2017 Seal Team 6 (TV seriál)
2016 Containment (TV seriál)
Dobré mravy (TV seriál)
Hap & Leonard (TV seriál)
2015 Komplikace (TV seriál)
Outbreak (E05)
Pilot (E01)
Powers (TV seriál)
Devil in a Garbage Bag (S01E04)
Like a Power (S01E02)
Pilot (S01E01)
The Inspectors (TV seriál)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Self Discovery (S01E04)
2013 Army Wives (TV seriál)
Blood and Treasure (S07E09)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky