foto

Waltrudis Buck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Touchscreen
2018 E-Demon
2017 A Different Sun
The Super
Čaroděj ze země lží (TV film)
2010 Wall Street: Peníze nikdy nespí
2009 Otcohra
1997 Pozor na Harryho
1996 Všichni říkají: Miluji tě
1983 Reifenwechsel (TV film)

TV seriály

2015 Facka (TV seriál)
Hector (E01)
2014 Gotham (TV seriál)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Bunk (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky