foto

Heinrich Mis

  • nar. 1953
    Wels, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Arthur & Claire
Teheránská tabu
2016 Před ranními červánky
2014 Milované sestry
Temné údolí
2012 Kuma
Láska
Zeď
2011 Nezvěstná (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
Lupič
Mahler na gauči
2009 Mein Kampf
Otcohra
Ženy bez mužů
1995 Arbeiter verlassen die Fabrik
1994 Phettbergs nette Leit Show

TV seriály

2018 Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
2017 Spuren des Bösen (TV seriál)
Begierde (E06)
2015 Altes Geld (TV seriál)
2014 Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2007 Oben ohne (TV seriál)
1997 Projekt X (TV seriál)

Dokumentární

2008 Das Wunder von Wien (TV film)
1997 Blízký přítel (TV film)
Stilleben

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky