foto

Nora Cárpena

  • nar. 23.1.1945 (74 let)
    Quilmes, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Corazón de león
1969 Los muchachos de antes no usaban gomina
1966 El galleguito de la cara sucia
1965 Fiebre de primavera
Il Gaucho
1964 Bettina
1963 El despertar del sexo
1953 Stella Maris

TV seriály

2018 Dedalo (TV seriál)
2006 Montecristo (TV seriál)
2004 Padre coraje (TV seriál)
2000 Médicos (de hoy), Los (TV seriál)
1999 Mi ex (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Buenos Aires háblame de amor (TV seriál)
1988 No va más (la vida nos separa) (TV seriál)
1972 Rolando Rivas, taxista (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky