foto

James Wlcek

  • nar. 22.2.1964 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Howlers
2016 The Sector
2013 Pomsta a spravedlnost (TV film)
2011 Vánoční cesta lásky (TV film)
2009 Hydra (TV film)
2005 Don't Tell
2004 Malá černá skříňka
1996 Damien's Seed
1989 Ocelové magnólie

TV seriály

2002 JAG (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S07E14)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace