foto

Elmar Drexel

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
2008 In 3 Tagen bist du tot 2
2006 Der Judas von Tirol (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
Tausendmal berührt (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
2001 Místo činu: Elvis žije (TV film)
1998 In der Löwengrube (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Glück im Unglück (S01E12)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky