foto

Dahlia Salem

  • nar. 21.11.1971 (49 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cut!
2009 Policajt ze sámošky
Tam, kde je láska (TV film)
2007 Devítky
2006 Rodinná záležitost (TV film)
2003 Alaska (TV film)
2001 New Port South
Srub u jezera 2 (TV film)

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál)
3 Seventeen Year Olds (S04E01)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dekomprese (S13E14)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Click Your Poison (S01E10)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Zmizení (S03E09)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
You Break My Heart (S05E15)
2011 Make It or Break It (TV seriál)
Dog Eat Dog (S02E18)
Ochrana svědků (TV seriál)
Love in the Time of Colorado (S04E03)
2010 Zapomenutí (TV seriál)
Patient John (E11)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Médium (TV seriál)
All in the Family (S05E09)
2007 Army Wives (TV seriál)
Nobody's Perfect (S01E09)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Christmas Party (E12)
Shotgun (E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Následky (S02E05)
Dr. House (TV seriál)
Spící psi lžou (S02E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Jeden z nás (S04E25)
Pohotovost (TV seriál)
Absolutorium (S13E02)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
Není se kam ukrýt (S12E19)
další epizody (6)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Sandwiched Out (S08E05)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Čelní náraz (S03E17)
JAG (TV seriál)
Rána do týla (S09E09)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Journey to the Himalayas (S01E12)
Znovu na světě (TV seriál)
Disco Inferno (E12)
Fire and Ice (E11)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky