foto

Dahlia Salem

  • nar. 21.11.1971 (46 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cut!
2009 Policajt ze sámošky
Tam, kde je láska (TV film)
2007 Devítky
2006 Rodinná záležitost (TV film)
2003 Alaska (TV film)
2001 New Port South
Srub u jezera 2 (TV film)

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dekomprese (S13E14)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Click Your Poison (S01E10)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
You Break My Heart (S05E15)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Make It or Break It (TV seriál)
Médium (TV seriál)
All in the Family (S05E09)
2007 Army Wives (TV seriál)
Nobody's Perfect (S01E09)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Následky (S02E05)
Dr. House (TV seriál)
Spící psi lžou (S02E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Jeden z nás (S04E25)
Pohotovost (TV seriál)
Absolutorium (S13E02)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
Není se kam ukrýt (S12E19)
další epizody (6)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Sandwiched Out (S08E05)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Čelní náraz (S03E17)
JAG (TV seriál)
Rána do týla (S09E09)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace