foto

Richard Bell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2001 Finding Hope (TV film)
2000 Ve znamení psa: Nejlepší přítel (TV film)
Ve znamení psa: Pozor, zlý pes! (TV film)
1998 The Interview
1997 Fable (TV film)
1992 Garbo

TV seriály

1996 Pot a dřina (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Wanted (TV seriál)
Mimo zákon (S03E06)
Rozdělení (S03E05)
Uváznutí (S03E04)
další epizody (6)
2017 Wanted (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Wanted (TV seriál)
Slepá ulička (S01E06)
Oklika (S01E05)
Pustina (S01E04)
další epizody (6)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Wanted (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Wanted (TV seriál)
Slepá ulička (S01E06)
Oklika (S01E05)
Pustina (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky