foto

Felicity Abbott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Zvrácená
2020 Chasing Wonders
2018 Upgrade
2015 Alex & Eve
Redfern Now: Promise Me (TV film)
2014 Killing Field, The (TV film)
2013 The Outlaw Michael Howe
2012 Mabo (TV film)
2009 Bran Nue Dae
2008 Poslední zpověď Alexandera Pearcea
The Eternity Man
2007 The Catalpa Rescue

TV seriály

2019 Nebeská tělesa (TV seriál)
Starý Měsíc v náruči nového Měsíce (E06)
Paradox (E05)
Druhá polovina (E04)
další epizody (6)
2016 Deep Water (TV seriál)
Tajné město (TV seriál)
Světlo na kopci (S01E06)
Duše ve stroji (S01E05)
Tvrdý pád (S01E04)
další epizody (6)
2015 Jste připraveni (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
Straits, The (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)

Dokumentární

2010 Zázraky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky