foto

Jay DeYonker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Landing Up
2015 Puerto Ricans in Paris
2009 Red Hook

TV seriály

2017 Pod jedním nebem (TV seriál)
2014 Clay's P.O.V. (TV seriál)
2013 Borgia (TV seriál)
Hra o morálce (S02E08)
Vyprávěj (TV seriál)
Poslové víry (S05E05)
Au-pair (S05E02)
Kuponová privatizace (S05E01)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Skořápkáři (S04E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace