foto

Roger Avary

  • nar. 23.8.1965 (52 let)
    Flin Flon, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (6)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2004 Glitterati
2002 Pravidla vášně
1995 Mr. Stitch (TV film)
1993 Zabít Zoe
1983 Worm Turns, The

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace