foto

Mihailo 'Miša' Janketič

  • nar. 24.5.1938 (81 let)
    Novi Sad, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Crna Zorica
2004 Skela (TV film)
2000 Tajna porodičnog blaga
1999 Djeneral Milan Nedić (TV film)
1997 Raste trava (TV film)
1995 Nasleđe (TV film)
Simpatija i antipatija (TV film)
Sve će to narod pozlatiti (TV film)
1991 Glava šećera (TV film)
1990 Klaustrofobicna komedija (TV film)
Kolubarska bitka (TV film)
Ožalošćena porodica (TV film)
Pod zrvnjem (TV film)
Početni udarac
Sex-partijski neprijatelj br. 1
1987 Útěk ze Sobiboru (TV film)
1985 Sudbina umetnika - Đura Jakšić (TV film)
1984 Šta se zgodi kad se ljubav rodi
1983 Kako sam sistematski uništen od idiota
Licem u lice u Napulju (TV film)
1982 13. červenec
1981 Na rubu pameti (TV film)
1978 Maska (TV film)
1977 Marija Magdalena (TV film)
1976 Beogradska deca (TV film)
Formula X
Kuhinja (TV film)
1975 Zimovanje u Jakobsfeldu
1974 Nasi ocevi (TV film)
1973 Nezvyklá svatba
1972 Devojka sa Kosmaja
Istrel
Poraz (TV film)
Zlocin i kazna (TV film)
1970 Ubistvo na svirep i podmukao način i iz niskih pobuda
1969 Horoskop
Obična priča (TV film)
Veličanstveni rogonja (TV film)
Zakopajte mrtve (TV film)
1968 Naši sinovi (TV film)
Noc i magla (TV film)
Opatica i komesar
Prljave ruke (TV film)
Sile (TV film)
1967 Euridika (TV film)
Jednog dana moj Jamele (TV film)
Jegor Bulicov (TV film)
Jitro
Tergovci (TV film)
1966 Kako su se voleli Romeo i Julija?
Sen

TV seriály

2019 Zmurke (TV seriál)
2008 Bela lađa 2 (TV seriál)
2007 Ono naše što nekad bejaše (TV seriál)
2005 Stižu dolari 2 (TV seriál)
2004 Stižu dolari (TV seriál)
2001 Porodično blago 2 (TV seriál)
1998 Porodično blago (TV seriál)
1993 Srećni ljudi (TV seriál)
1991 Teatar u Srba (TV seriál)
1990 Zaboravljeni (TV seriál)
1987 Bolji život (TV seriál)
Vuk Karadžić (TV seriál)
1985 Brisani prostor (TV seriál)
1984 Sivi dom (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1980 Svetozar Marković (TV seriál)
1978 Razmišljanka - izmišljanka (TV seriál)
1975 Salaš u Malom Ritu (TV seriál)
1974 Otpisani (TV seriál)
1973 Dimitrije Tucović (TV seriál)
1972 Izdanci iz opaljenog grma (TV seriál)
1970 Selo bez seljaka (TV seriál)
Čedomir Ilić (TV seriál)
1965 Kod sudije za prekršaje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace