foto

Pavel Handl

  • nar. 1.11.1942 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Smečka
2009 Hrobník (TV film)
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
Svatba na bitevním poli
2005 Žil jsem s cizinkou (TV film)
1999 Vincenz Priessnitz
Ze života pubescentky (TV film)
Žena z druhé ruky (TV film)
1996 Bumerang
1991 Mládí na prodej (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1989 To byl zase den (TV film)
1988 Dědek (TV film)
Dědeček (TV film)
Mimořádný případ (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1987 Agras 01 (TV film)
Nepostradatelný (TV film)
1986 I tobě se to může stát (TV film)
1985 Ďáblovy peníze (TV film)
1984 Figarova svatba (TV film)
Klíče (TV film)
1983 Stříbrný smrček (TV film)
1982 Násilník (TV film)
Posedlost (TV film)
1980 Čas plyne i v dešti (TV film)
1978 Farma na konci světa (TV film)
1967 Noc nevěsty
1965 Alibi na vodě

TV seriály

2010 Cukrárna (TV seriál)
Zpátky do jednadvacátého století (E05)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Zima (E02)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Chomout (E03)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Tonek (E04)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a maškarní ples (E05)

Dokumentární

2001 Výbuch (TV film)

Divadelní záznam

2011 Popelka - kouzelný muzikál na ledě (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky