foto

Paul Shapiro

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dark Angel (TV film)
Death of a Cheerleader (TV film)
V.C. Andrews' Heaven (TV film)
2017 Tiny House of Terror (TV film)
2016 A Heavenly Christmas (TV film)
A Mother's Suspicion (TV film)
Secrets in the Attic (TV film)
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2010 Nebezpečné líbánky (TV film)
2005 Žraloci útočí (TV film)
2004 Čistá pravda (TV film)
2003 Cizinec po mém boku (TV film)
2002 Shadow Realm (TV film)
2001 Jewel (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
What We Did That Night (TV film)
Černá a bílá (TV film)
1998 Seznam mrtvých (TV film)
1995 Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
Cizáci (TV film)
1994 Hlavní zprávy (TV film)
Lavina (TV film)
1993 Lotus Eaters, The
1989 C.B.C.'s Magic Hour: Rookies (TV film)
1986 Miracle at Moreaux (TV film)
The Truth About Alex (TV film)
1984 Hokejová noc (TV film)
1980 Clown White (TV film)

TV seriály

2012 Arctic Air (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Playtime (S01E08)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Undertow (S01E07)
Rookie Blue (TV seriál)
Noční akce (S02E02)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Bohatým brát (S02E07)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Falešná identita (S01E10)
Hrdinové (TV seriál)
Dar z nebes (S01E12)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Hirodinové (S01E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Route 666 (S01E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Někdo se dívá (S01E18)
Smallville (TV seriál)
Nachlazení (S06E02)
2005 Beach Girls (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Samota (S05E08)
Žízeň (S05E05)
Bolestná ztráta (S04E12)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Tak to chodí (S01E14)
Volání mrtvých (TV seriál)
Rear Window (S01E18)
Valentine (S01E12)
Smallville (TV seriál)
Finále (S04E07)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Brother's Keeper (S01E03)
2002 24 hodin (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (S01E23)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (S01E22)
Smallville (TV seriál)
Nalezenec (S01E16)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Klub rváčů (S07E20)
1999 Roswell (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Via Dolorosa (S03E21)
Saturn Dreaming of Mercury (S03E16)
The Sound of Snow (S03E12)
1998 Milénium (TV seriál)
Omerta (S03E09)
Skull and Bones (S03E06)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Journey Begins (S01E01)
Mom P.I. (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace