foto

Otto Boris Dworak

  • nar. 1.4.1938
    Rakousko
  • zem. 29.6.2003 (65 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2001 Herzensfeinde (TV film)
1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1984 Mörder, Der (TV film)
1977 Die Standarte
1968 Funkstreife Gottes, Die

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 El Chicko
1984 Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)

TV seriály

1984 Lebenslinien (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky