foto

Karel Adam

  • nar. 1921
  • zem. 1998
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1991 Pravda visí na vlásku (TV film)
1985 Nikotýnka (TV film)
1983 Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
Motiv (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
1981 Obyčejný důvod (TV film)
Trojúhelníková podobnost (TV film)
1978 Exponát smrti (TV film)
Pán na inzerát (TV film)
1974 Dvacátý devátý
1973 Klec (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
Pařížská komuna (TV film)
1965 Anděl blažené smrti

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Grunt (S01E07)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1984 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Poslední vůle (S02E06)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Maturanti (E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace