foto

J. Jay Saunders

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Tyranosaurus junior
Ztraceni v Africe
1992 Boris a Nataša
1990 House party
1989 Jdi do toho!
1988 Beetlejuice
Mac a já
Nightingales (TV film)
The Return of Desperado (TV film)
1987 Hunk
1986 Kočovníci smrti
Ozbrojení a nebezpeční
1984 The Hoboken Chicken Emergency (TV film)
1981 Zloděj
1980 Ta noc, ve které řádil teror (TV film)
1978 Someone's Watching Me! (TV film)
With This Ring (TV film)
1976 Dynasty (TV film)
Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1975 Cornbread, Earl and Me
1974 Case of Rape, A (TV film)
1973 Slaughter's Big Rip-Off

TV seriály

1989 Life Goes On (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Pes obranář (S01E03)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Out-of-Towners (S01E07)
Knight Rider (TV seriál)
Ztráta paměti (S02E10)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Little Vic (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky