foto

Frances Hyland

  • nar. 25.4.1927
    Shaunavon, Saskatchewan, Kanada
  • zem. 11.7.2004 (77 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Moonlight Becomes You (TV film)
1997 I'll Be Home for Christmas (TV film)
Modlitba v šeru (TV film)
1995 Schůzka s cizincem
Tajemný hlas v telefonu (TV film)
1994 Harlequin 4 - Nedozpívaná ukolébavka (TV film)
Životy dívek a žen (TV film)
1993 Lotus Eaters, The
Noční hon (TV film)
1989 Glory! Glory! (TV film)
1988 Liberace: Behind the Music
Lonely Knights (TV film)
1985 Hearst a Daviesová (TV film)
Sight, The
1983 Pygmalion (TV film)
1981 Tales of the Haunted (TV film)
Všechno nejlepší k mým narozeninám
1980 Hounds of Notre Dame
The Changeling
1979 Albertans, The (TV film)
1978 Mít domov (TV film)
1974 Drylanders Episode 1
1972 Another Smith for Paradise
1966 Each Day That Comes
1963 Drylanders
1961 Salt of the Earth (TV film)
1957 Twelfth Night (TV film)

TV seriály

1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Hadí msta/Hlasy duchů (S01E03)
1995 Směr jih (TV seriál)
Letting Go (S01E23)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Sara's Homecoming (S02E01)
The Journey Begins (S01E01)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Pásmo soumraku (TV seriál)
Dream Me a Life (S03E05)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1979 Matt and Jenny (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1974 The Naked Mind (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)
1969 McQueen (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 The Unforeseen (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky