foto

Clemens Aap Lindenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Taaoras Lied
2016 Egon Schiele
The Final Barrier
2014 Die Wälder sind noch grün
2012 Silent Night
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2001 Home Run
1997 Bella Ciao (TV film)
Schwarzfahrer (TV film)
1995 Es war doch Liebe?
1994 Der Bessere gewinnt

TV seriály

2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky