foto

Müjdat Akgün

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Emanet ve İhanet (TV film)
2004 Beni Bekledinse (TV film)
Halk Düşmanı (TV film)
2003 Rus Gelin
Taştan Kalp (TV film)
1999 Nilgün
1990 Sayın Başkan

TV seriály

2006 Karinca yuvasi (TV seriál)
2004 Büyük Umutlar (TV seriál)
2003 Keloğlan (TV seriál)
2002 Anne Babamla Evlensene (TV seriál)
Derya & Deniz (TV seriál)
Pembe Patikler (TV seriál)
2001 Dedem, Gofret ve Ben (TV seriál)
1999 Nilgün (TV seriál)
1998 Ateş Dansı (TV seriál)
1997 Kara Melek (TV seriál)
Sevda Rüzgarları (TV seriál)
İskele Sokak (TV seriál)
1993 Bizim Mahalle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky