foto

Volkan Gücer

  • nar. 1964
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Bir Varmış Bir Yokmuş (TV film)
2002 Aşkları Ege' de Kaldı
2001 Kel Alaattin (TV film)
1999 Şampiyon (TV film)
1997 Canısı (TV film)
Hüznün Yüzü (TV film)
Nice Yıllardan Sonra (TV film)
1996 Bana Sevgiyi Anlat (TV film)
Otostop
Yüzleşme (TV film)
1993 Amerikalı

TV seriály

2008 Hemşire Meri (TV seriál)
2004 Camdan Pabuçlar (TV seriál)
Görünmez Adam (TV seriál)
2003 Bir Yıldız Tutuldu (TV seriál)
2002 Her Şey Aşk İçin (TV seriál)
Melek (TV seriál)
Yaz Gülü (TV seriál)
2000 Aşk Hırsızı (TV seriál)
Bana Babamı Anlat (TV seriál)
Karakolda Ayna Var (TV seriál)
Kızım ve Ben (TV seriál)
1999 5 maymun çetesi (TV seriál)
Bücür Cadı (TV seriál)
Fanatik (TV seriál)
Sen Allahın Bir Lutfusun (TV seriál)
Zilyoner (TV seriál)
1998 Aynalı Tahir (TV seriál)
Güzel Günler (TV seriál)
Sırılsıklam (TV seriál)
1997 Kalbimi Kıra Kıra (TV seriál)
Yasemin (TV seriál)
İlk Aşk (TV seriál)
İntizar (TV seriál)
1996 Anılardaki Sevgili (TV seriál)
Gözlerinde Son Gece (TV seriál)
Hayat Bazen Tatlıdır (TV seriál)
Tutku (TV seriál)
Çılgın Badiler (TV seriál)
1995 Gölge Çiçeği (TV seriál)
Mirasyediler (TV seriál)
Süper Yıldız (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky